CONTROALE: Amenzi în valoare de peste 6.000 de lei aplicate de poliţiştii sigheteni

CONTROALE: Amenzi în valoare de peste 6.000 de lei aplicate de poliţiştii sigheteni

 În urma unor activităţi desfăşurate pentru siguranţa sighetenilor, poliţiştii din municipiu au aplicat 17 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 6 000 de lei, şi au confiscat bunuri în valoare de 2 700 de lei.

Ieri, 07 aprilie, între orele 14.00 – 16.00, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Sighetu Marmaţiei au desfăşurat activităţi specifice pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii pe raza de competenţă. Poliţiştii au urmărit protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, identificarea şi sancţionarea persoanelor care încalcă normele de convieţuire socială, ordinea şi liniştea publică sau cele care se abat de la respectarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice. 
Astfel, poliţiştii au verificat 21 persoane fizice şi juridice şi au oprit pentru control mai multe autoturisme care se deplasau pe principalele artere de circulaţie. În urma controalelor efectuate, au fost constatate 17 abateri de la Legea 12/1990, Legea 61/1991 şi de la O.U.G. 195/2002. Valoarea amenzilor aplicate depăşeşte suma de 6 000 de lei.
Tot în cadrul acţiunii, poliţiştii au confiscat bunuri în valoare de 2 700 de lei, pentru care nu au putut fi prezentate documente legale de provenienţă, şi au pus în executare două mandate de aducere.
De asemenea, poliţiştii rutieri au depistat în trafic, pe strada George Coşbuc din municipiu, un localnic în vârstă de 63 de ani, care se deplasa cu autoturismul chiar dacă se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Pe numele lui poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoana aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.