CONTRABANDĂ: Doi maramureșeni s-au ascuns într-o anexă ca să nu-i găsească polițiștii, însă au fost prinși

CONTRABANDĂ: Doi maramureșeni s-au ascuns într-o anexă ca să nu-i găsească polițiștii, însă au fost prinși

 Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Sarasău au descoperit şi confiscat 2.000 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, care urmau să ajungă pe piaţa neagră de desfacere din zonă.

În urma acţiunii au fost reţinuţi doi bărbaţi care sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă. 
Un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului PF Sarasău, aflat ieri în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat două persoane care se deplasau în grabă de la linia de frontieră către interiorul ţării, transportând colete voluminoase.
La faţa locului a fost solicitată o echipă de intervenţie care a acţionat pentru reţinerea persoanelor în cauză, moment în care bărbaţii au încercat să fugă, ascunzându-se într-o anexă ce aparţinea unui imobil din apropiere.
În urma acţiunii aceştia au fost reţinuţi şi identificaţi ca fiind doi maramureșeni de 23 ani şi 35 de ani.
În continuarea verificărilor, poliţiştii de frontieră au procedat la cercetarea şi supravegherea terenului, fiind descoperite 4 colete cu ţigări.
Acestea împreună cu bărbaţii au fost duse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor, astfel în urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 2.000 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de 18.200 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, la final urmând a se lua toate măsurile legale ce se impun.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.