VIDEO | Consultări pe Legea Bugetului cu grupurile politice și cu primarii la Consiliul Județean

O zi încărcată va fi mâine la Palatul Administrativ, unde executivul Consiliului Județean va avea consultări punctuale cu grupurile politice reprezentate în consiliu, dar și cu primarii din județ, pe tema repartizării sumelor din impozitul pe venit și a sumelor defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale. 

Întâlnirile încep la ora 9.00, când prima consultare pe Legea Bugetului pentru anul 2019 și dezbaterea alocărilor financiare către unitățile administrativ-teritoriale vor avea loc în cabinetul președintelui Gabriel Zetea, cu reprezentanții din Consiliul Județean ai grupului politic PSD – UDMR. Cu începere de la ora 10.00, discuțiile vor continua cu aleșii județeni din PNL.
Începând cu ora 11.00, executivul Consiliului Județean și conducerea Administrației Finanțelor Publice Maramureș vor discuta cu primarii din județ pentru a stabili nevoile financiare ale fiecărei administrații locale. Întâlnirea va avea loc în sala ”Bogdan Vodă” a Palatului Administrativ.
Consultările cu grupurile politice continuă de la ora 13.00 cu reprezentanții PMP Maramureș, urmând ca ultima întâlnire să aibă loc la ora 14.00, cu reprezentanții din Consiliul Județean ai Coaliției pentru Baia Mare.
În cursul zilei de vineri, 22 martie, de la ora 11.00, aleșii județeni se vor întruni în ședință extraordinară pentru a aproba alocările financiare pentru autoritățile locale în anul 2019.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.