Consiliul Județean Maramureș a premiat olimpicii maramureșeni

Elevii care au obținut rezultate excepționale la olimpiadele și competițiile internaționale din anul școlar 2022-2023, au fost premiați ieri de către executivul Consiliului Județean Maramureș.

 Președintele administrației județene, Ionel Bogdan, a adus laude considerabile elevilor pentru exemplul pe care îl dau în societate, părinților pentru susținerea incontestabilă, dar în special profesorilor, adevărați ghizi în educarea tinerilor.

 “De când am demarat programul “Maramureșul susține excelența”, în 2021, prin care premiem în fiecare an excelența în educație, numărul elevilor care fac performanță a crescut considerabil. Recunoașterea și premierea rezultatelor bune în educație îi motivează pe elevi să muncească mai mult, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure și să ne demonstreze că acest program are rezultatele pe care ni le dorim”, a transmis Ionel Bogdan în cadrul festivității de premiere.

Anul acesta, 100 de elevi olimpici și profesorii care i-au îndrumat către performanță au fost premiați de către Consiliul Județean Maramureș.
 Felicitări și mult succes tuturor!

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.