Concert de pricesne susţinut de copii din mai multe localităţi astăzi la Sarasău

Concert de pricesne susţinut de copii din mai multe localităţi astăzi la Sarasău

Astazi in cadrul proiectului regional „Sarbatori de suflet” la caminul cultural din localitatea Sarasau a avut oc un concert de pricesne sustinut de elevi dar si prescolari de la mai multe unitati de invatamant din Maramuresul istoric. Evenimentul s-a incheiat lagradinita 12 din Sighet cu o expozitie concurs cu tema „Oul de Paste”.

Concertul de pricesne a inceput in jurul orei 10 si a adunat copii din mai multe localitati precum Sighetu Marmatiei, Sarasau, Viseu de Jos, Rona de Jos, Vadu Izei si Oncesti.
Imbracati in frumoasele straie populare specifice zonei, copiii au dat dovada de mult talent dar si de multa implicare in realizarea proiectului. Au urcat pe scena copii de la gradinitele 7 si 12 din Sighet si Sarasau dar si elevi dela scolile din Sarasau, Viseu de Jos, Rona de Jos, Vadu Izei, Regele Ferdinand din Sighet si Dr Ioan Mihali de Apsa tot din Sighet. Organizatorii s-au aratat deosebit de incantati de participarea masiva atat a elevilor care au urcat pe scena cat si a publicului din sala. In cadrul aceluias proiect, incepand cu ora 14 a avut loc o expozitie concurs cu tema Oul de Paste, desfasurat la gradinita 12 din municipiul Sighet.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.