Concert de muzică clasică pe VALEA VASERULUI

Concert de muzică clasică pe VALEA VASERULUI

După succesul remarcant avut în anul precedent, iar acum la a doua apariţie pe Valea Vaserului, mini-orchestra "Classis" de la Filarmonica Transilvania din Cluj-Napoca, condusă de către violonistul Balint Gergely va încânta din nou audienţa pe data de 6 august 2011, în staţia Paltin.
Având un repertoriu foarte larg şi o vastă experienţă în organizarea de spectacole artistice, formaţia domnului Gergely compusă din două viori, o violă, un violoncel şi un pian, va oferi turiştilor piese celebre de muzică clasică, valsuri şi tangouri, şlagăre mondiale, cafe-concert, muzică de film şi de divertisment.
Actualul concert de muzică clasică face parte din seria de evenimente muzical-culturale organizate de către CFF Vişeu de Sus S.R.L. în colaborare cu RG Holz Company şi Fundaţia Elveţiană "Hilfe für die Wassertalbahn", care a debutat cu festivalul rock din 22-23 iulie şi se încheie cu cel de muzică tradiţională din 19 august 2011 şi care reprezintă o alternativă pentru petrecerea timpului liber în judeţul Maramureş.
Programul evenimentului:
Data: Sâmbătă, 6 august 2011
Locaţia: staţia Paltin (km 21,6)
Plecarea din gara CFF Vişeu de Sus: ora 17.00
Participanţi: Cvartetul de coarde "Classis"
Întoarcere: aprox. ora 1.00 Vişeu de Sus

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.