Comuniada – concurs interdisciplinar pentru elevii din Maramureș

Ediția cu numărul 2 a concursului “Comuniada”, faza județeană, se va desfășura în perioada 25 – 26 martie 2023 la unitățile de învățământ din județul Maramureş înscrise la această competiție.

În acest an, odată cu introducerea limbii engleze ca o nouă disciplină în concurs, vor participa un număr de 620 de elevi din județul Maramureș. De asemenea, în desfășurarea acestui concurs sunt implicați 335 de profesori și instructori.

Ulterior desfășurării probelor de concurs va avea loc premierea “Stelele Satelor” la faza județeană.

Competiția este organizată de Consuliul Județean Maramureș în parteneriat cu Asociația Comunelor din România – Filiala Județeană Maramureș și Inspectoratul Școlar Județean Maramureș.

”Încă de la prima ediție a competiției “Comuniada”, desfășurată în anul 2022 la care au participat un număr de 321 de elevi, am susținut organizarea acestei competiții județene, pentru că îmi doresc să sprijinim în fiecare an mediul educațional din Maramureș, să motivăm elevii și să-i susținem în aprofundarea cunoștințelor. Le doresc mult succes elevilor la competiția de anul acesta!”, – a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.