Comuna Bârsana derulează un nou proiect de infrastructură

Comuna Bârsana derulează un nou proiect de infrastructură. În aceste zile se fac lucrări de extindere și modernizare a drumului județean 185. Lucrările vizează reabilitarea și extinderea covorului asfaltic cu 3,5 km pe drumul care face legătura cu DN 18, dar și construirea de podețe în zonele necesare.

În ultima perioadă SC Drumuri și Poduri SA a executat lucrări de curățare și nivelare a acestui drum în vederea acoperirii cu covor asfaltic. Totodată se execută lucrări de reparații și întreținere curentă pe acest sector de drum astfel încât circulația să se desfășoare în condiții optime.

 ”Este vorba despre drumul care face legătura între Bârsana și Petrova, DN18 și DJ 185. Este un drum foarte important și ne dorim mult să facem această legătură, Bârsana – Petrova. Deocamdată am primit aprobare pentru un un sector de trei kilometri jumătate, sperăm că vom primi pe viitor și mai mult, să ajungem cu drumul până sus. Finanțarea se face de la Consiliul Județean. Acest tronson cuprinde 99% din casele de pe Valea Muntelui, iar oamenii vor circula în alte condiții de acum încolo, și-au dorit foarte mult acest lucru și mă bucur că am găsit înțelegere la Consiliul Județean”, spune Teodor Ștefanca, primarul comunei Bârsana.

Începând cu data de 29 octombrie, pe o perioadă de o saptămână, va fi interzisă circulația în intervalul orar 8:00 – 18:00, iar după ora 18:00 drumul va fi deschis doar pentru circulația autoturismelor, excluzând mașinile de mare tonaj, tractoarele și a vehiculele cu tracțiune animală.

Foto: arhiva

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.