COMPETIȚII SPORTIVE: Mișcare și voie bună la Jandarmeria Maramureș

Pe parcursul zilei de marți, 26 martie, terenul de fotbal al 𝐽𝑎𝑛𝑑𝑎𝑟𝑚𝑒𝑟𝑖𝑒𝑖 𝑀𝑎𝑟𝑎𝑚𝑢𝑟𝑒𝑠̦ a răsunat de glasurile pline de voioșie ale jucătorilor dar și de încurajările entuziaste ale suporterilor.

Șase echipe motivate formate din colegi- cadre militare în activitate sau în rezervă- s-au aruncat în lupta pentru titlul de campion la concursul de fotbal organizat la nivelul 𝐼𝑛𝑠𝑝𝑒𝑐𝑡𝑜𝑟𝑎𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑑𝑒 𝐽𝑎𝑛𝑑𝑎𝑟𝑚𝑖 𝐽𝑢𝑑𝑒𝑡̦𝑒𝑎𝑛 ,,𝑃𝑖𝑛𝑡𝑒𝑎 𝑉𝑖𝑡𝑒𝑎𝑧𝑢𝑙” 𝑀𝑎𝑟𝑎𝑚𝑢𝑟𝑒𝑠̦ ca activitate premergătoare celebrării 𝑍𝑖𝑙𝑒𝑖 𝐽𝑎𝑛𝑑𝑎𝑟𝑚𝑒𝑟𝑖𝑒𝑖 𝑅𝑜𝑚𝑎̂𝑛𝑒.

Competiția a fost una extrem de strânsă, dar fair-play-ul și spiritul de echipă au fost prezente pe tot parcursul jocului. Buna dispoziție și bucuria împărtășirii aceleiași pasiuni s-au simțit la fiecare echipă și la fiecare jucător. Iar rezultatele foarte bune obținute au fost materializate într-un clasament simbolic alcătuit pe baza acelorași valori care ne ghidează activitatea de zi cu zi: 𝑐𝑎𝑚𝑎𝑟𝑎𝑑𝑒𝑟𝑖𝑎, 𝑟𝑒𝑠𝑝𝑒𝑐𝑡𝑢𝑙, 𝑜𝑛𝑜𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑠̦𝑖 𝑠𝑖𝑚𝑡̦𝑢𝑙 𝑑𝑎𝑡𝑜𝑟𝑖𝑒𝑖.

𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐈 a revenit echipei 𝐷𝑒𝑡𝑎𝑠̦𝑎𝑚𝑒𝑛𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 1 𝐽𝑎𝑛𝑑𝑎𝑟𝑚𝑖 𝑀𝑜𝑏𝑖𝑙;

𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐚𝐥 𝐈𝐈-𝐥𝐞a colegilor din cadrul 𝐷𝑒𝑡𝑎𝑠̦𝑎𝑚𝑒𝑛𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 3, iar

𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐚𝐥 𝐈𝐈𝐈-𝐥𝐞𝐚 a fost adjudecat de către reprezentanții 𝐷𝑒𝑡𝑎𝑠̦𝑎𝑚𝑒𝑛𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 2.

Titlul de 𝐠𝐨𝐥𝐠𝐡𝐞𝐭𝐞𝐫 𝐚𝐥 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐢𝐭̦𝐢𝐞𝐢 a revenit colegului nostru 𝐶𝑝𝑡. 𝐶𝑜𝑧𝑚𝑎 𝐵𝑜𝑔𝑑𝑎𝑛, comandantul Detașamentului 2.

Fie că sunt pasionați de fotbal, baschet, volei, judo sau kickbox, activitatea sportivă este o caracteristică specifică jandarmilor maramureșeni pentru care sportul nu reprezintă doar un hobby, ci un stil de viață. Iar cei ce aleg o viață sănătoasă sunt mereu câștigători.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.