COMPETIŢIE: O poliţistă maramureşeancă va participa la etapa finală a Campionatului de tenis de masă

COMPETIŢIE: O poliţistă maramureşeancă va participa la etapa finală a Campionatului de tenis de masă

 O poliţistă maramureşeancă va participa la etapa finală a Campionatului de tenis de masă organizat de Ministerul Afacerilor Interne în perioada 04 – 09 aprilie la Bistrița Năsăud. 

Agentul de poliţie Bella Violeta, din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Groşi, s-a clasat pe locul I la faza zonală de tenis de masă desfăşurată în perioada 25.02 – 26.02.2016 la Cluj Napoca.
Poliţista maramureşeancă se dovedeşte a fi o performeră la mai multe sporturi. Ea s-a remarcat şi la finala Campionatului de Unifight al M.A.I. organizată în anul 2014 la Bacău, când  după ce a parcurs o pistă cu obstacole în lungime totală de 60 m, urmată apoi de luptă liberă în ring folosind tehnici şi procedee de lovire, proiectare şi luptă la sol, a obţinut medalia de aur la stilul  full, locul III la stilul light şi medalia de bronz la categoria sub 60 kg.
În acelaşi an a reuşit performanţa de a obţine locul II şi medalia de argint la categoria -60 kg la etapa finală a Campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.