Compartimentul Avizare- Autorizare I.S.U. Maramureş se mută în alt sediu

Compartimentul Avizare- Autorizare I.S.U. Maramureş se mută în alt sediu

 Începând de luni, 11.07.2011, Compartimentul Avizare-Autorizare din cadrul Inspecţiei de Prevenire a I.S.U. Maramureş  se mută la sediul unităţii, de pe strada Vasile Lucaciu nr.87, din municipiul Baia Mare. Relaţiile cu publicul ale compartimentului se vor desfăşura la parterul inspectoratului, la camera 1, după acelaşi orar, adică în fiecare zi de luni, cu excepţia sărbătorilor legale, între orele 9 – 14.
Mutarea vine în sprijinul cetăţenilor
, deoarece noul spaţiu oferă condiţii optime pentru desfăşurarea activităţii şi pentru primirea cetăţenilor care depun documentaţii tehnice în vederea obţinerii avizelor şi autorizaţiilor, precum şi a acordurilor pe care  le emite I.S.U Maramureş. Col. Ion Pop, inspectorul şef al I.S.U. Maramureş  spune că noul birou ocupat de personalul compartimentului Avizare-Autorizare este amenajat la standarde europene, pentru a veni în întâpinarea tuturor solicitanţilor, persoane fizice sau juridice.
Printre principalele atribuţii ale compartimentului Avizare-Autorizare se numără primirea şi studierea documentaţiilor tehnice pentru obţinerea avizelor şi autorizaţiilor de securitate la incendiu şi protecţie civilă, venite din partea persoanelor fizice sau juridice, studierea documentaţiei tehnice primite în vederea emiterii acordurilor pentru jocurile de artificii cu articole pirotehnice, avizarea documentaţiilor tehnice pentru planurile de intervenţie privind securitatea la incendiu şi acordarea de asistenţă tehnică privind securitatea la incendiu şi protecţie civilă.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.