Comisia care verifică relațiile economice dintre Primăria Baia Mare și Drusal și-a început activitatea
În urma demersurilor făcute de consilierii locali liberali, la inițiativa PNL Baia Mare, de vineri a început să lucreze comisia care va analiza și verifica relațiile economice ale Primăriei Baia Mare cu operatorul de salubritate Drusal SA.
Conform Hotărârii Consiliului Local, această comisie va analiza relațiile economice și cheltuirea banilor publici în relația cu Drusal, va analiza toate procesele aflate pe rol cu operatorul de salubritate, va verifica modalitatea de executare a contractelor de salubrizare stradală și menajeră și, desigur, va veni cu propuneri de remediere, în regim de urgență, a actualei situații de criză.
”Urez succes acestei comisii, sper să verifice cu temeinicie toate documentele aferente relației economice dintre Primărie și Drusal și să vină cât mai repede cu un raport și cu soluții.
Acesta este un demers oficial, inițiat de PNL Baia Mare, la propunerea mea, și sunt convins că la final vom avea răspunsuri concrete la multe întrebări pe care le pun băimărenii în aceste zile în legătură cu criza gunoaielor și cu banii pe care i-au plătit pentru salubrizare.
Demersurile făcute de Drusal pentru o întâlnire cu consilierii locali băimăreni sunt un simplu exercițiu de imagine al operatorului de salubritate, venit mult prea târziu și într-un moment în care situația nu poate fi rezolvată decât prin negocieri între executivul Primăriei și Drusal,” – a declarat Călin Bota.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.