VIDEO | Colaborare în scop caritabil între asociația ”Suntem Vocea Lor” și un mare magazin de mobilă din Sighet

Asociația ”Suntem Vocea Lor” continuă demersurle de a utila camera senzorială din cadrul Casei de Tip Familial ”George Coșbuc”din Sighet, printr-un nou proiect. În colaborare cu cel mai mare magazin de mobilă din Maramureș, vor organiza o zi specială de vânzări, zece la sută din valoarea vânzărilor fiind direcționată spre realizarea acestui scop caritabil.

Toate produsele vor beneficia anterior de o reducere de 10%. Magazinul situat pe strada Dragoș Vodă din Sighetu Maramureș își va deschide larg porțile sâmbătă și duminică, cu prețuri speciale pentru o cauză socială.

”Vom deschide un nou raion cu produse non food-uri, electrocasnice mici, doar pentru această ocazie. Să sperăm că vom avea cât mai multe persoane care vor veni și se vor alătura acestei campanii. Toate produsele din magazin vor fi reduse cu 10% din preț, obiecte de mobilier, mese, dormitoare, care vor beneicia și ele de o promoție foarte mare, la care vom oferi și cadouri speciale, de exemplu un covor, clientul își va alege ce tip de covor vrea, din gama pe care le avem noi în magazin”, spune Stelian Pocol, administratorul magazinului.

Membrii Asociației ”Suntem Vocea Lor”se vor oferi voluntari în cele două zile dedicate vânzărilor pentru această campanie.

Le-am propus membrilor asociației să vină să vândă ei, astfel încât, fiecare persoană, să fie alături de noi, iar 10% din vânzări vor fi direcționate spre acest scop caritabil”, spune Stelian Pocol, administratorul magazinului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.