VIDEO | Clubul Interact Sighet derulează o campanie caritabilă ”Împreună putem ajuta copiii mai puțini norocoși”.

”În viață nu este despre cât primești, ci despre cât oferi”. Pornind de la acest crez, tinerii de la Interact Sighetu Marmației, mobilizează sighetenii pentru a face fapte de caritate, Îndemnul este de a-i ajuta pe cei din jur și de a fi mai buni, mai ales în această perioadă.

Între 23-30 noiembrie, tinerii de la Clubul Interact derulează o campanie caritabilă ”Împreună putem ajuta copiii mai puțini norocoși”. Standul unde îi puteți găsi pe organizatorii campaniei este amplasat în Parcul Central. Alătură-te cauzei nobile prin donații de rechizite, ori  haine de care probabil nu mai ai nevoie, jucării sau bani.

”Clubul Interact Sighet a lansat acest proiect de ajutorare a copiilor cu o situație materială precară, bazat pe donații. Am fost zilele acestea cu un profesor la mai multe familii din Sighet și din împrejurimi, familii defavorizate și ne-am dat seama că este momentul să ne mobilizăm și să dăm o mână de ajutor acestor copii. În condițiile în care afară nu erau decât vreo șapte grade, acești copii nu aveau cu se îmbrăca. Așteptăm sighetenii care vor să ni se alăture în acest demeres, să ne caute la standul nostru, amenajat în Parcul Central”, spune Larisa Covrig, președinte Interact Sighetu Marmației.

În timpul săpătmânii, standul va fi deschis între orele 15:00-18:30, iar în weekend, între orele 12:00 – 16:00, până în data de 30 noiembrie.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.