VIDEO | CJSU Maramureș: Gropile de gunoi din Sighetu Marmației și Satu Nou de Jos nu vor mai fi închise

După ce Agenția pentru Protecția Mediului Maramureș a notificat ieri că ”Platforma pentru stocarea temporară a deșeurilor” din Sighetu Marmației a fost închisă aceeași situație fiind și în cazul platformei  temporare, amplasată în localitatea Satu Nou de Jos, problema a fost rezolvată tot ieri în regim de urgență după întâlnirea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Maramureș.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș s-a reunit în 6 august în ședință extraordinară, cu respectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv distanța fizică de protecție sanitară și a aprobat, având în vedere adresa nr. 6942/2020 primită de la Agenția pentru Protecția Mediului Maramureș, funcționarea activității de stocare temporară a deșeurilor menajere pe platforma  temporară, amplasată în localitatea Satu Nou de Jos, administrată de către operatorul de salubrizare, până la încetarea valabilității autorizației de funcționare a platformei.

 De asemenea, aceeași decizie a fost luată și cu privire la funcționarea activității de stocare temporară pe platforma temporară, amplasată în municipiul Sighetu Marmației, administrată de către operatorul de salubrizare, până la încetarea valabilității autorizației de funcționare a platformei.

Reprezentanții societății de salubrizare din Sighetu Marmației informează cetățenii că ziua de joi în care nu a fost colectat gunoiul va fi recuperată sâmbătă, 8 august.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.