Video|Cinci răniți în două accidente pe șoselele Maramureșului, între care o fetiță de 3 ani

Cinci persoane au ajuns la spital în urma a două accidente rutiere care s-au petrecut la sfârșitul săptămânii trecute în Maramureș. Printre răniți s-a numărat și o fetiță de trei ani.

Vineri seara, poliţiştii au intervenit la un accident de circulaţie produs în localitatea Tisa. Din primele cercetări s-a constatat că un autoturism a intrat în coliziune cu mașina pe care dorea să o depășească, al cărei șofer se angajase la rândul său în depășire fără să se asigure. În urma impactului, primul autoturism angajat în depășire a fost proiectat în două capete de podeț, după care s-a răsturnat pe plafon pe partea carosabilă. Patru persoane aflate în autoturism, printre care și conducătorul auto, au fost transportate la Spitalul Municipal Sighetu Marmației pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din cauza leziunilor suferite, conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Bocicoiu Mare, nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Celălalt șofer implicat în accident, un tânăr de 25 de ani, tot din Bocicoiu Mare, a fost testat și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Un alt accident de circulație a avut loc duminică, în localitatea Vălenii Lăpușului. O fetiță în vârstă de trei ani care a traversat strada alergând, prin loc nepermis, a fost accidentată de un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani. Victima a fost transportată la Spitalul din Târgu Lăpuș de către conducătorul autoturismului, iar ulterior a fost transferată cu ambulanța la Spitalul Județean din Baia Mare. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În ambele cazuri, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.