Cinci infracţiuni rutiere înregistrate, în data de 18 iunie, pe raza judeţului Maramureş

Cinci infracţiuni rutiere înregistrate, în data de 18 iunie, pe raza judeţului Maramureş

 

Luni. 18 iunie, ora 22,45, pe strada Morii, din Târgu Lăpuş, poliţiştii au  oprit în trafic un autoturism condus de Augustin B., de 22 ani, din Dumbrava. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alco-test care a indicat că acesta consumase băuturi alcoolice, indicând peste 0, 40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus pentru recoltarea probelor biologice de sânge  în vederea stabilirii alcoolemie.
Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Groşi au fost sesizaţi în data de 18 iunie, orele 13,50,  că pe DJ 182 B, în faţa unui imobil a avut loc un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale. Conducătorul auto, Dinu P., de 54 ani. din Săcălăşeni,   nu a acordat prioritate de trecere şi intră în coliziune cu autoturismului condus de Gabriela T,, de 22 ani din Remetea Chioarului. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alco-test. Rezultatul fiind negativ pentru Gabriela T. Pentru conducătorul auto Dinu P., aparatul alco-test  a indicat că acesta consumase băuturi alcoolice, indicând peste 0, 40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemie.
Luni, 18 iunie, orele 23,50, pe Drumul European 58, Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Groşi au  oprit în trafic o autoutilitara condusă de Sorin P., de 47 ani, din Baia Mare. În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a constatat că conducătorul auto nu posedă permis de conducere.
În data de 18 iunie, ora 22,30 poliţiştii Secţiei de  Poliţie Rurală  Vişeu de Sus, au fost sesizaţi că pe DJ 815, în localitatea Petrova, s-a produs un accident de circulaţie. În timp ce Vasile D., de 52 ani din Petrova, se deplasa din direcţia Bistra spre Petrova, în dreptul pasajului peste calea ferată a fost acroşat de autoturismul condus de Ioan I., de 34 ani din Bistra. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alco-test. Rezultatul fiind negativ pentru Ioan I. Pentru conducătorul auto Vasile D., aparatul alco-test  a indicat că acesta consumase băuturi alcoolice, indicând peste 0, 40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemie.
În data de 19 iunie, ora 06,17, în timp ce poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bogdan Vodă, supravegheau traficului rutier pe DJ 186 Rozavlea, au oprit în trafic pentru control, autoturismul condus Ioan O, de 32 ani din Rozavlea. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alco-test care a indicat că acesta consumase băuturi alcoolice, indicând peste 0, 40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus pentru recoltarea probelor biologice de sânge  în vederea stabilirii alcoolemie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.