VIDEO | Centralizări de date la APIA Maramureș

Până în data de 1 Mai s-au preluat la nivelul județului Maramureș peste 21 000 de cereri unice de plată pentru anul în curs. Dintre acestea, 62% aparțin fermierilor care au depus cereri și pentru anul 2019.

Suprafața pe care APIA Maramureș a adunat-o în baza de date, referitor la cererile depuse până la data de 1 Mai, 2020, este de peste 72 000 de hectare, reprezentând 50% din suprafața depusă în 2019.

”Atât ca suprafață, cât și ca număr de cereri, la acest moment, suntem pe primul loc,  dintre toate județele țării, am reușit să încheiem cele mai multe cereri, și ca procent, să adunăm suprafața cea mai mare”, a declarat Ioan Florin Urs, director executiv adjunct APIA Maramureș.

Termenul de depunere a cererilor unice de plată s-a decalat, din 15 mai până în 15 iunie.

”Prin urmare, mai avem la dispoziție, aproape o lună și jumătate de zile, în care fermierii mai potsă depună cereri,  toate se vor depune în continuare în sistem online sau prin clarificări cu fermieri telefonic”, specifică Ioan Florin Urs.

Conducerea APIA Maramureș face un apel către toți fermierii să răspundă telefonic funcționarilor APIA și să aducă clarificările care se impun, fără a fi nevoiți a se deplasa la centrele APIA din județ.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.