Ce incendii au avut de stins pompierii maramureșeni în ultimele zile

Un weekend plin au avut pompierii maramureșeni. Au avut de a face cu incendii de vegetație uscată, în locuințe sau la autovehicule.

Vineri, Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuș a lichidat un incendiu de vegetație uscată, în urma căruia a ars o jumătate de hectar de litieră de pădure în localitatea Boiereni. Militarii din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare au lichidat și ei un incendiu de vegetație uscată în Ciolt. Flăcările au mistuit 5 hectare de vegetație uscată. Pompierii lăpușeni au intervenit în Coroieni, cu două echipaje de stingere, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autocamion. Focul a distrus cabina în proporție de 95% , însă pompierii au reușit să salveze remorca autocamionului.

Sâmbătă, pompierii băimăreni au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 4000 kg de deșeuri menajere, pe Dealul Florilor din municipiu.  Garda de Intervenție Bogdan Vodă a intervenit în Dragomirești pentru stingerea unui incendiu izbucnit în bucătăria unei locuințe. Flăcările au distrus 6 metri pătrați de tavan și perete din lemn.

Duminică, pompierii din Borșa au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum. A ars doar funinginea din coșul de evacuare a fumului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.