Caz nou de violenţă între copii. Băiat lovit cu pumnii şi picioarele de un adolescent

Politiştii din Cugir, judeţul Alba, anchetează un nou caz de violenţe între minori, după apariţia unor imagini extrem de violente, în care se vede cum un băiat este lovit cu putere cu picioarele şi palmele de un adolescent.

Poliţiştii din Cugir s-au autosesizat din şi fac cercetări în cazul unui nou caz de agresiune, după apariţia, pe Facebook, a unui film în care se vede cum un băiat strigă de durere, în timp ce este lovit cu picioarele în spate, cu palmele peste cap şi apoi este împins de pe o pantă aflată foarte aproape de malul râului, de către un alt băiat.

„Este vorba de un minor de 13 ani, care a fost agresat fizic de către un alt minor de 16 ani. Din cercetări a rezultat faptul că agresiunea a avut loc ca urmare a unei neînţelegeri verbale şi spontane, întrucât cei doi minori nu aveau nicio relaţie de prietenie. Părinţii minorului agresat s-au prezentat la sediul Poliţiei Cugir şi au fost audiaţi. Se efectuează cercetări pentru stabilirea stării de fapt”, a declarat, joi, Ionela Popa, purtător de cuvânt al IPJ Alba.

Citește continuarea aici.

Sursa: Mediafax

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.