Caz de braconaj la Vişeu de Sus

Caz de braconaj  la Vişeu de Sus

 Politistii din Borsa in colaborare cu politisti de frontiera din cadrul sectorului punctului de frontiera Viseu de Sus au urmarit pe fondul cinegetic 10 Cisla o masina de teren suspecta. In cele din urma masina a fost gasita abandonata, iar in portbagajul acesteia a fost gasit un mistret si un iepure impuscati. 

Politistii de frontiera din Viseu de Sus au urmarit autovehicolul de teren, in seara zilei de sambata, 5 noiembrie, suspectand soferul masinii de braconaj. In cele din urma masina a fost gasita abandonata pe fondul de vanatoare numarul 10 Cisla. In portbagaj oamenii legii au descoperit si prada actiunii de braconaj, un mistret si un iepure.
Autorii acestei actiuni de braconaj inca nu au fost identificati insa cercetarile sunt continuate in acest caz, pentru infractiunile de braconaj cinegetic si uz de arma letala fara drept. Valoarea actiunii braconierilor se ridica la suma de 1100 de euro. In prezent cercetarile sunt continuate de catre lucratori din cadrul politiei orasului Borsa.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.