Cătălin Moroşanu a câştigat SuperKombat Podgorica

Cătălin Moroşanu a câştigat SuperKombat Podgorica
Cătălin Moroşanu a devenit, sâmbătă seară, primul român din istorie calificat la turneul Final 8 al SuperKombat programat în luna octombrie, după ce a câştigat piramida de patru de la World Grand Prix Podgorica, se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.
Moroşanu l-a învins în semifinale, prin KO în repriza a doua, pe Utley Meriana din Curacao, iar în finala piramidei a trecut de brazilianul Anderson Silva, prin decizie unanimă.
La gala ce a avut loc în Moraca Arena din Podgorica şi a fost transmisă în direct de Pro TV au asistat peste 7.000 de spectatori, în sală fiind prezenţi şi Remi Bonjaski şi Branko Cikatici.
Printre sportivii care au concurat s-au numărat şi Raul Cătinaş, Andrei Stoica şi Ionuţ Atodiresei, primii doi impunându-se în meciurile cu Yuksel Ayaydin, respectiv Redouan Cairo, iar Atodiresei fiind învins de Saşa Jovanovic.
În octombrie, alături de alţi trei sportivi care se vor califica din următoarele gale, Moroşanu se va alătura celor patru care au obţinut biletele încă din 2011, ca urmare a faptului că au participat la marea finală de la Frankfurt: Sergey Lascenko, Ismael Londt, Erhan Deniz şi Pavel Juravliov. Acolo, vor avea loc patru meciuri, iar învingătorii se vor duela în marea finală din noiembrie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.