Cătălin Cherecheș: ”Crina Chilat ne va reprezenta cu cinste la Bruxelles!”

Prezent la conferința de presă susținută la sediul județean al Partidului Social Democrat din Baia Mare, de Gabriel Zetea, președinte al PSD Maramureș și vicepreședinte PSD al Regiunii de Nord-Vest, primarul municipiului Baia Mare și președinte al Coaliției pentru Baia Mare a declarat că parteneriatul administrativ încheiat cu PSD în 2016 trece la un nivel superior, anunțând, totodată, revenirea sa pe stânga eșichierului politic.

” Mă bucur să susțin oameni care au înțeles ce înseamnă dezvoltare, care știu să implementeze proiecte, oameni în care am avut încredere și acum avem rezultate. Acești oameni sunt parlamentarii PSD Maramureș, președintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea, consilierii locali, consilierii județeni, iar acum va fi și eurodeputatul Maramureșului în Parlamentul European, social-democrata Crina Chilat. În anul 2016 am făcut un parteneriat cu PSD Maramureș și cu președintele Gabriel Zetea, iar acest parteneriat nu poate rămâne doar la nivel administrativ, deoarece noi suntem și actori politici. Avem împreună o obligație față de fiecare băimărean și de fiecare maramureșean. Mă onorează parteneriatul cu oamenii serioși din PSD și, alături de colegii din Coaliția pentru Baia Mare, vom susține candidatul PSD Maramureș pentru Parlamentul European. Crina Chilat este de o emblematică valoare profesională și ne va reprezenta cu mult succes la Bruxelles, spre deosebire de alții din Moldova, din sudul țării sau din alte zone care ne-au cerut votul, iar apoi au trecut prin Baia Mare și prin Maramureș doar accidental. Prin Crina Chilat, vocea Maramureșului și vocea Băii Mari vor fi auzite în Parlamentul European. Suntem împreună pentru Maramureș!”, a declarat primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Gabriel Zetea: ”PSD trimite în Parlamentul European un maramureșean!”

Am ajuns la finalul campaniei pentru alegerile europarlamentare și mă bucur că, alături de PSD  a revenit și primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș. În anul 2016, după alegerile locale, PSD Maramureș a făcut diferite alianțe politice, cea mai importantă fiind cu Coaliția pentru Baia Mare. Și mă bucur că această alianță a funcționat în tot acest timp, atât la nivelul municipiului, cât și al județului, iar ceea ce ne dorim cu toții este ca proiectele din Baia Mare să obțină pe mai departe finanțarea necesară. Îi mulțumesc președintelui Coaliției pentru Baia Mare și primar al municipiului, Cătălin Cherecheș, pentru faptul că își dorește să susțină lista PSD pentru alegerile europarlamentare. PSD este singurul partid care a reușit să impună oameni ai locului pe lista pentru alegerile europarlamentare, iar Crina Chilat este persoana cea mai potrivită să ne reprezinte în cele mai înalte foruri europene. Vă aștept duminică la vot, să trimitem patrioți în Europa! Luptăm împreună pentru Maramureș și învingem pentru fiecare băimărean și maramureșean!”

Biroul de presă al PSD Maramureș

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.