Câștigătorii concursului de desene „Pacea în lume”, organizat de Ziua Poliției

Joi a avut loc premierea elevilor care au câștigat concursul de desene organizat cu ocazia Zilei Poliției Române. La sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș au ajuns sute de desene ale elevilor de ciclu primar de la mai multe școli din județ. Tema concursului a fost de această dată ”Pacea în lume”.

Cei 15 câștigători ai concursului sunt elevi ai școlilor gimnaziale „Dimitrie Cantemir”, „George Coșbuc” „Vasile Alecsandri”, „Nicolae Iorga”, „Nichita Stănescu” din Baia Mare și ai Școlii Gimnaziale „Regina Maria” din Băiuț. Pentru că toate desenele au fost deosebite și speciale pentru polițiști, premiile s-au acordat pentru cel mai original, cel mai sugestiv, cel mai frumos și cel mai interesant desen.

”Toate lucrările ne-au impresionat plăcut. Participarea fiecărui elev ne-a bucurat, pentru că am simțit dorința lor sinceră de a fi alături de noi într-o zi atât de specială și cu o semnificație importantă pentru noi polițiștii. Dragi copii, polițiștii vă mulțumesc vouă, pentru participarea la acest concurs, pentru originalitatea cu care ați ilustrat modul în care voi vedeți Pacea. De asemenea vă mulțumim și dumneavoastră, cadrele didactice care i-ați îndrumat și le-ați oferit timp în a realiza desenele. Noi, polițiștii vă așteptăm cu mare drag să participați la fiecare concurs pe care îl vom organiza și cu alte ocazii” – au arătat reprezentanții IPJ Maramureș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.