VIDEO | Casa Judeţeană de Pensii Maramureş anunţă că a fost alocată o nouă serie de bilete de tratament balnear

Casa Judeţeană de Pensii Maramureş anunţă că a fost alocată o nouă serie de bilete de tratament balnear, Seria a-III-a cu începere din data de 22 respectiv 23,24,25 aprilie 2021, în funcţie de staţiune. Pentru această serie, judeţului  Maramureş i-au fost repartizate 157  bilete.

Pentru biletele de tratament va începe seria a III-a în perioada 22-24 aprilie.

Din această serie, noi în acest moment avem disponibile bilete la Bizușa și la 1 Mai,  câte 20 de bilete, la Buziaș sunt disponibile 8 bilete, la Giaogiu și Moneasă câte 6 bilete,  la Olănești, Herculane, la Felix și la Căciulata sunt câte două bilete disponibile, și un bilet disponibil pentru Techerghiol. La nivelul, Casei Județene de Pensii Maramureș au fost înregistrate până acum 2335 de cereri, au fost repartizate instituției noastre 393 de bilete, din care au fost alocate doar 220 de bilete. Ne confrumtăm cu o rată de solicitare mult mai mică  pentru bilete față de perioadele anterioare”, menționează Lucica pop, director executiv Casa Județeană de Pensii Maramureș.

Față de anii anteriori, solicitările aproape s-au înjumătățit pentru biletele de tratament.

Oamenii nu vin după bilete așa ca altă dată. Dacă e să facem o comparație între ceilalți ani, cumar fi 2019, 2018 avem chiar un număr dublu față de acum, iar pensionarii și salariații erau mut mai interesați de aceste bilete, dar poate că din cauza pandemiei există această situație”, spune Lucica Pop.

Repartiţia poate fi consultată la sediul instituţiei,cât şi pe site-ul www.pensiimaramures.ro la secţiunea comunicări.  

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.