Cărpiniş: Un tractor s-a răsturnat peste două persoane

Cărpiniş: Un tractor s-a răsturnat peste două persoane

Doi bărbaţi, tată şi fiu, din localitatea Cărpiniş au ajuns în această dimineaţă la spital după ce un utilaj agricol s-a răsturnat peste ei. Pentru că au trecut sărbătorile, bărbaţii au hotărât să înceapă munca la câmp. S-au urcat în tractor însă nu au ajuns prea departe. Pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, utilajul s-a răsturnat pe un drum în pantă. A fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare pentru a putea scoate victimele dintre fiarele utilajului agricol.

Un accident grav a avut loc în această dimineaţă în localitatea Cărpiniş. Doi bărbaţi au suferit leziuni grave după ce tractorul în care se aflau s-a răsturnat. Vecinii au fost îngroziţi de cele văzute. "Era băiatu prins sub scaunul de la tractor. Tot era sânge. Eram acasă şi l-am auzit strigând. Am venit cu încă o femeie şi un băiat şi noi l-am ajutat de l-am scos de acolo. Am sunat apoi la 112 şi a venit S.M.U.R.D.-ul şi salvarea. Am vorbit cu el. Ne-am zis că îl doare, foarte rău a fost dar şi-a putut mişca picioarele", a povestit o vecină. "Panta asta e foarte mare. Domnii au încărcat, au venit cu tractorul şi au alunecat. Şi noi stăm aici dar când e aşa drumul punem cenuşă sau sare. Nu ai după ce porni altfel că alunecă maşina. Şi cum au fost cu remorca cu îngrăşământ după tractor, au alunecat şi ia ce s-o întâmplat", a spus o altă vecină.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de poliţie şi două ambulanţe. "Azi în jurul orelor 10:18, postul de poliţie Copalnic Mănăştur a fost sesizat prin 112 despre faptul că pe raza satului Cărpiniş, pe o strada comunală, s-a produs un eveniment rutier. Ajunşi la faţa locului am constatat că un utilaj agricol, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi a carosabilului alunecos, s-a răsturnat", a declarat agentul principal din cadrul Poliţiei Copalnic Mănăştur, Radu Paşca.

Cele două victime au fost transportate de urgenţă la spital judeţean. Ambii bărbaţi erau conştienţi. "Echipajul S.M.U.R.D. împreună cu un echipaj al ambulanţei au asistat două victime ale unui accident rutier, un tractor răsturnat peste două persoane în localitatea Cărpiniş. Pacienţii sunt în momentul acesta în curs de investigaţii. Amândoi erau conştienţi şi stabili hemodinamic", a declarat medicul S.M.U.R.D., dr. Linda Şerbănescu.

Victimele vor rămâne internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare pentru mai multe investigaţii medicale.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.