VIDEO | Caravana USR PLUS, în Baia Mare

Alianța 2020 USR PLUS a organizat astăzi o conferință de presă în Baia Mare unde se află și caravana candidaților USR PLUS, dar și președinții celor două formațiuni, Dan Barna și Dacian Cioloș.

Reprezentanții Alianței 2020 USR PLUS au vorbit despre candidații pentru Parlamentul European, dar și despre programul electoral.

”E o mare bucurie pentru noi să fim astăzi în Baia Mare și în Maramureș, pentru că Maramureșul este printre județele unde spiritul civic și principiile acestea ale democrației, ale cinstei, ale competenței sunt la ele acasă și spun asta pentru că în campania <<Fără penali>> județul Maramureș a fost printre acele 21 de județe unde prin semnăturile cetățenilor am reușit să trecem de 20.000 de semnături, acel prag legal. Felicit toți locuitorii județului Maramureș pentru performanța de a fi strâns 30.000 de semnături pentru campania <<Fără penali>>, inițiativa a trecut de Curtea Constituțională și în momentul de față mai avem doar procedura parlamentară și referendumul prin care vom putea să punem acest principiu foarte simplu în Constituție”, a declarat Dan Barna, preșdinte USR.

”După ce în urmă cu câteva săptămâni v-am solicitat tot în stradă sprijin cu semnături pentru a depune listele cu candidați, am spus atunci că știm ce spunem și ne asumăm asta cu lista cu cei mai buni candidați pe care un partid politic îi oferă astăzi în România pentru Parlamentul European, am depus această listă de candidați, iar astăzi venim să vă prezentăm și programul electoral cu candidații, cu cele două partide PLUS și USR pentru că în primul rând noi vrem să mergem în Parlamentul European nu pentru a pleca din România, ci pentru a aduce Uniunea Europeană în România. În programul nostru de electoral avem un capitol care vizează statul de drept, vizează buna funcționare a justiției, vizează drepturile românilor în Uniunea Europeană, o legislație europeană care să asigure și să garanteze drepturile românilor în Uniunea Europeană”, a precizat Dacian Cioloș, președinte PLUS.

Astăzi Alianța 2020 USR PLUS are programate în Baia Mare două întâlniri cu publicul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.