”Caravana oportunităților de formare”, un proiect ambițios

Asociația ”George Ofrim” din Sighetu Marmației, în calitate de partener într-un proiect finanțat prin fonduri europene, aduce în Maramureș cursuri gratuite de formare profesională pentru persoanele angajate. Proiectul se numește ”Caravana oportunităților de formare”, are o durată de 24 de luni, iar astăzi, la Primaria Sighet, a avut loc lansarea.

Proiectul este implementat de Asociația Consensual, în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Asociația pentru Integrare și Dezvoltare Comunitară – INDECO și Asociația ”George Ofrim”.

Principalele activități vizează consiliere profesională și tutorat, sprijin în dezvoltarea carierei, îmbunătățirea abilitătilor profesionale și non-profesionale ale persoanelor angajate, servicii integrate și flexibile și programe de formare profesională în diferite domenii și meserii.

Proiectul se derulează în trei județe: Maramureș, Satu Mare și Bistrița-Năsăud, iar persoanele din grupul țintă trebuie să aibă vârsta de minim 25 de ani și maxim 65 de ani și să dovedească printr-un document că sunt angajate. În acest mod vor beneficia gratuit de toate serviciile. Înscrierile se pot face la telefon: 0743.326.089 sau la adresa de email proiecteago@gmail.com.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.