”Cărările copilăriei” – siguranță și în vacanță

Și pentru că tot ce ne aduce bucurie dorim să dureze mai mult, Asociația Teleleu din Maramureș a organizat încă o zi de tabără cu copiii din Suciu de Sus pentru că distracția a fost maximă în prima zi de tabără, iar copiii și-au dorit să mai experimenteze trasee cu tiroliana.

Și de această dată polițiștii de prevenire împreună cu cei de la Compartimentul Relații Publice, ”știrista” cum a numit-o o participantă la tabără, au fost prezenți cu mesaje preventive pentru copii.

Polițiștii au povestit cu cei mici despre siguranța lor în vacanță, cu cei mai mari despre siguranța în mediul online și despre consumul de substanțe interzise.

La lecția de prevenire au participat și părinții copiilor, care au manifestat interes față de temele discutate și au solicitat întâlniri cu polițiștii de prevenire și la ședințele cu părinții, după începerea anului școlar.

Și pentru că e vacanță și jocul trebuie să fie la rang de cinste, după lecția de prevenire copiii s-au mai bucurat câteva ceasuri de tiroliană, cu sprijinul salvamontiștilor care, cu răbdare și drag față de copii, i-au ajutat să se bucure de aceasta în maximă siguranță.

Imagine: captură video Facebook / Teleleu din Maramureș

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.