Cannabis, cocaină și zeci de mii de euro, în două colete

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Maramureș, au descoperit cannabis, cocaină și zeci de mii de euro, în două colete. O persoană a fost arestată preventiv, pentru 30 de zile.

 La data de 24 august a.c., în județul Maramureș, două persoane ar fi ridicat două colete, de la o societate de transport, care efectuează curse regulate externe. În urma controlului, în unul dintre colete, polițiștii au descoperit un kilogram de substanță vegetală de culoare verzuie, cu miros înțepător, susceptibilă a fi canabis, iar, în celălalt pachet, 59,2 grame de substanță pulverulentă, de culoare albă, susceptibilă a fi cocaină, precum și 40.200 de euro. Bunurile descoperite au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

În urma probatoriului administrat, față de o persoană, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore. Ulterior, instanța a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a acesteia.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor criminaliști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș și al polițiștilor de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.