VIDEO | Când începe repartizarea biletelor de tratament pentru pensionari

În cursul lunii februarie la Casa de Pensii de Maramureș s-au înregistrat 1806 cereri pentru bilete de tratament, iar la sfârșitul lunii trecute au fost înregistrate în total 3181 de astfel de cereri. Directorul instituției a precizat că odata aprobată legea bugetului de asigurări sociale vor putea fi repartizate biletelor de tratament.

Directorul Casei de Pensii Maramureș a precizat că întâi vor fi alocate biletele care țin de unitățile de tratement balnear aflate în proprietatea Casei Naționale de Pensii.

”În aceste unități putem asigura un număr de maxim 59.622 de locuri de bilete de tratament. Am fost înștiințați de Casa Națională de Pensii că în zilele următoare urmează să se facă repartizarea pentru prima serie. Aceste unități pe care le avem noi sunt în stațiuni cum ar fi 1 Mai, Covasna, Bizușa, Moneasa, Geoagiu și Buziaș”, a explicat Lucica Pop, director Casa de Pensii Maramureș.

Lucica Pop a mai precizat că la sfârșitul lunii februarie în baza de date a Casei de Pensii Maramureș erau înregistrați 116.410 pensionari.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.