CAMPIONATUL NAŢIONAL DE BASCHET: Echipa U14 a CSS Sighet s-a întors de la Bucureşti cu patru victorii

CAMPIONATUL NAŢIONAL DE BASCHET: Echipa U14 a CSS Sighet s-a întors de la Bucureşti cu patru victorii

 Echipa U14 a CSS Sighet s-a întors de la Bucureşti cu patru victorii în meciurile disputate cu echipe i mportante din ţară în cel de-al treilea turneu semifinal al Campionatului Naţional de Baschet. 

Turneul a avut loc în perioada 11-13 martie. Echipa U14 din Sighet a participat cu un număr de 14 sportivi şi a disputat patru meciuri foarte importante pentru accederea la turneul final. 4 din 4 a fost rezultatul final pentru CSS Sighet, care s-a impus în faţa tuturor echipelor cu care a jucat.
„Mai exact am jucat împotriva celor de la MC Ball Mangalia, unde am reuşit să ne impunem la o diferenţă de 40 de puncte, împotriva celor de la BC Lions Craiova, la fel, un meci în care ne-am impus, iar sâmbătă seara am disputat un meci împotriva celor de la Ploieşti, o echipă care la turneul precedent ne-a pus probleme, dar noi am reuşit să ne impunem jocul şi să câştigăm acest meci. Duminică am jucat împotriva celor de la LPS Oradea, un meci în care de asemenea băieții au jucat foarte bine şi astfel că din cele 4 meciuri ne-am întors cu 4 victorii”, a arătat antrenorul şi preşedintele CSS Sighet, Emil Kosztelnik.
În această grupă semifinală, echipa U14 a CSS Sighet se situează pe locul III în clasament, la diferenţă de 1 punct de locul I, un loc care îi asigură participarea la turneul final. Până atunci, echipa va mai participa la un singur turneu semifinal, ce va avea loc în luna aprilie.
„Prezenţa pe acest loc III se datorează faptului că la turneul precedent, cel mai important jucător al nostru, Ciprian Albu, nu a făcut deplasarea şi drept urmare am pierdut două meciuri. Albu a participat cu lotul naţional al României U15 la un stagiu de pregătire motiv pentru care am mers la acel turneu fără el. Sunt ferm convins că dacă el era la Bucureşti acum o lună de zile, eram pe primul loc în grupă. Important e că şi ceilalţi băieţi şi-au făcut treaba, suntem pe locul III şi avem toate şansele la primul loc în grupă”, a mai arătat Emil Kosztelnik.
Tuneul final al Campionatului Naţional de Baschet va avea loc în luna mai. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.