Călin Bota PNL: Soluții pentru Cavnic

Deputații PNL de Maramureș Călin Bota și Florin Alexe s-au întâlnit sâmbătă la Cavnic cu primarul localității Vladimir Petruț, au discutat despre prioritățile orașului, au vizitat construcțiile Remin, au stabilit variante pentru a valorifica potențialul turistic.

”Împreună cu Primarul orașului Cavnic, Vladimir Petruț, și cu deputatul Florin Alexe, am mers pe teren și am văzut clădirile și construcțiile Remin din localitate, care stau nefolosite de ani de zile, degradându-se de la o zi la alta.

Pentru a reda circuitului aceste clădiri care nu mai sunt astăzi folosite de Remin există două soluții: preluarea lor în patrimoniul administrației publice locale, pentru a le reabilita și folosi ulterior în interesul comunității sau valorificarea acestui patrimoniu prin scoaterea la vânzare a clădirilor către potențiali investitori în zonă. Ambele variante trebuie analizate și pusă în aplicare cea care aduce mai multe beneficii comunității.
Zona Cavnic este extrem de frumoasă, cu un potențial turistic mare și pentru a valorifica mai bine acest potențial turistic am discutat despre mărirea domeniului schiabil, un proiect mai vechi care trebuie să devină realitate pentru a asigura dezvoltarea optimă a zonei.
Încă trei pârtii noi de schi și o parcare pentru circa 1000-1500 de mașini reprezintă priorități pentru dezvoltarea orașului și pentru administrația locală.
Vom susține aceste proiecte la nivelul Parlamentului și al Guvernului pentru a găsi finanțare din fonduri europene sau guvernamentale, deoarece credem în potențialul de dezvoltare al acestei zone minunate a Maramureșului și suntem determinați să creștem valoarea economică și turistică a Cavnicului, pentru că numai așa putem să le oferim localnicilor o viață mai bună la ei acasă, ”- a declarat Călin Bota.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.