Călin Bota, PNL:  Niciun consilier liberal municipal nu își va depune candidatura pentru funcția de consilier cu atribuții de viceprimar

Biroul Politic Județean al  PNL Maramureș a decis ieri dimineață că niciun consilier liberal municipal nu își va depune candidatura pentru funcția de consilier cu atribuții de viceprimar.

De asemenea, au decis neparticiparea consilierilor liberali la votul pentru alegerea consilierului cu atribuții de viceprimar la nivelul Primăriei Municipiului Baia Mare.

Prin decizia luată, considerăm că nu este cazul să girăm acest târg al funcțiilor publice, generat în ultima perioadă la nivelul administrației municipiului Baia Mare.

PNL rămâne astfel consecvent deciziei de a nu fi parte din executivul Primăriei Baia Mare și de a continua să facă opoziție constructivă, în interesul băimărenilor și al orașului.
Consilierii municipali liberali vor susține în continuare toate proiectele de dezvoltare și modernizare a orașului, proiecte inițiate, în cea mai mare parte, de reprezentanții PNL .
Încă de la începutul mandatului, consilierii PNL din Baia Mare au demonstrat că sunt dedicați dezvoltării orașului și creșterii calității vieții pentru băimăreni. Aceste obiective rămân valabile și vor ghida în continuare activitatea consilierilor liberali, până la finalul mandatului”, a declarat Călin Bota, președinte PNL Baia Mare, deputat PNL Maramureș.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.