Călin Bota, PNL: Am reușit să aducem Maramureșul în top trei județe care primesc alocare bugetară în plus

21,43 milioane de lei vor contribui la dezvoltarea Maramureșului și la bunăstarea cetățenilor, din care 9,6 milioane de lei reprezintă amendamente depuse parlamentarii PNL, în vreme ce reprezentanții PSD au depus amendamente pentru 7,2 milioane de lei.

”Dincolo de declarații, de patriotismul local strigat în gura mare, e important ce facem fiecare dintre noi pentru Maramureș și pentru maramureșeni. Anul acesta, prin eforturile personale pe care le-am depus în Comisia de buget finanțe a Camerei Deputaților și prin negocieri politice intense, am reușit să aducem Maramureșul în top trei județe care primesc alocare bugetară în plus, în baza amendamentelor depuse pentru susținerea proiectelor de dezvoltare și modernizare a județului. Este vorba de 21,43 milioane de lei care vor contribui la dezvoltarea Maramureșului și la bunăstarea cetățenilor.

Din această sumă, 9,6 milioane de lei reprezintă amendamente depuse parlamentarii PNL, în vreme ce reprezentanții PSD au depus amendamente pentru 7,2 milioane de lei. Cifrele arată exact care partid este dedicat dezvoltării județului și creșterii calității vieții maramureșenilor.

Personal, am depus amendamente pentru acordarea a 1,33 milioane de lei pentru Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, bani alocați pentru reparații capitale, recompartimentări și modificări fluxuri în compartimentul UPU și pentru acordarea a 2,5 milioane de lei Consiliului Județean Maramureș pentru finanțarea cheltuielilor de capital și pentru co-finanțari pentru proiecte cu finanțare externă.

Nu am uitat nici de locul cel mai drag sufletului meu, Oarța de Jos, locul copilăriei și al oamenilor speciali din viața mea. Pentru Oarța de Jos am depus un amendament privind suplimentarea cu 100 000 lei pentru confinanțarea modernizării drumurilor din localitate.

Proiectele concrete ne definesc activitatea și sunt mulțumit ca am reușit și anul acesta să aducem bani în plus pentru a susține dezvoltarea Maramureșului.

Împreună dezvoltăm Maramureșul!”, a declarat Călin Bota, deputat PNL Maramureș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.