Călin Bota: Menținerea lui Doru Dăncuş în funcția de viceprimar cu atribuții de primar interimar este un afront adus băimărenilor oneşti

”Menținerea lui Doru Dăncuş în funcția de viceprimar cu atribuții de primar interimar este un afront adus băimărenilor onești, care muncesc din greu pentru a-și plăti taxele locale și care doresc să trăiască într-un oraș capabil să le ofere oportunități pentru o viață mai bună, nu doar luminițe de sute de mii de euro și concerte de milioane de lei.

Este regretabil că unii consilieri locali sunt ghidați strict de interese personale, una clamând în spațiul public, alta votând în Consiliul Local, fără să se gândească la prezentul și viitorul orașului nostru.
Vreau să le mulțumesc celor cinci consilieri liberali prezenți la ședință, care au votat pentru schimbarea de care orașul are mare nevoie.
PNL va continua să facă opoziție constructivă la nivelul Consiliului Local, susținând proiectele care vizează dezvoltarea orașului și asigurarea unor condiții decente de trai pentru băimăreni. De asemenea, prin intermediul consilierilor municipali liberali, vom veghea la corectitudinea deciziilor administrației locale și vom monitoriza proiectele aflate în lucru, precum și cheltuirea banilor publici.

În ceea ce-l privește pe Doru Dăncuş, dacă îi pasă de oraș și de băimăreni, așa cum clamează, și dacă mai are o urmă de demnitate, atunci trebuie să își dea demisia, pentru că este complice moral la toate acțiunile care au dus la crizele succesive care afectează orașul”, a declarat Călin Bota, deputat PNL Maramureș, președinte PNL Baia Mare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.