Călin Bota, deputat PNL, a discutat cu cetățenii din zona Cuza Vodă din Baia Mare

Călin Bota, deputat PNL, alături de deputatul Florin Alexandru Alexe și consilierii locali liberali Anne Marie Hordău, Ioana Marincaș, Gheorghe Bărbuș și Ovidiu Crăciun, a fost vineri, 28 aprilie, în zona Cuza Vodă din Baia Mare, unde a discutat cu cetățenii despre starea cartierului și despre problemele comunității.

Din păcate, sunt multe probleme în această zonă a orașului nostru și băimărenii așteaptă soluții concrete de la administrația locală.

Oamenii ne-au arătat la fața locului calitatea proastă a lucrărilor de asfaltare, trotuarele pline de gropi în care se adună apa, lipsa coșurilor de gunoi și depozitarea necorespunzătoare a deșeurilor în această zonă”, a declarat Călin Bota.

De asemenea, există deja trei solicitări pentru o sală de sport la școala Alexandru Ioan Cuza și, din păcate, nu a ajuns niciun proiect în acest sens pe ordinea de zi a ședințelor Consiliului Local. O altă problemă ridicată de părinți este legată de lipsa căldurii în școală la programul prelungit, care este plătit din banii părinților.

Părinții solicită ca toate curțile școlilor sa rămână deschise pentru a avea unde sa se joace copiii. În prezent, copiii sunt nevoiți să se joace mai mult pe stradă, fiind adesea în pericol.

”Prin dialogul cu cetățenii identificăm problemele importante ale municipiului Baia Mare, iar prin strânsa colaborare între consilierii locali din Baia Mare, parlamentarii liberali și Consiliul Județean Maramureș, condus de președintele Ionel Bogdan, găsim cele mai bune soluții și identificăm proiectele care duc la dezvoltarea orașului și la creșterea calității vieții cetățenilor”, a adăugat Călin Bota.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.