Ca urmare a avariei la magistrala de transport Dn 800 mm – Apa cu turbiditate ridicată și presiunea scăzută persistă în continuare pentru utilizatorii din mai multe zone ale orașului Baia Mare

S.C. VITAL S.A. anunță utilizatorii că în urma avariei produsă la magistrala de transport Dn 800 mm, din data de 16.08.2021, următoarele zone vor fi în continuare afectate de presiune scăzută: cartierele Bogdan Vodă, Săsar și Gării, bulevardele Unirii, Decebal și București, străzile George Coșbuc, Gheorghe Bilașcu, Dragoș Vodă și Culturii, aleea Rotundă, zona de vest a orașului și localitățile limitrofe.

De asemenea, calitatea apei rămâne în continuare afectată la indicatorul turbiditate, urmare a manevrelor de echilibrare a sistemului de alimentare cu apă a municipiului Baia Mare, pe bulevardele București și Decebal, străzile Victoriei, Ion Slavici, Ștefan cel Mare, Victor Babeș, Ciocârliei, Dragoș Vodă, Cuza Vodă, Moldovei și Dobrogei.

S.C. Vital S.A. își  cerem scuze față de utilizatori pentru aceste incidente independente de voința lor.

Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C.VITAL S.A. la numerele de telefon  0262/215150, *1, *2 și 0362/401052, 3, 0372752661.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.