Bute: Voi avea câteva surprize pentru Glen Johnson la meciul din 5 noiembrie

Bute: Voi avea câteva surprize pentru Glen Johnson la meciul din 5 noiembrie

Pugilistul Lucian Bute a declarat că meciul cu Glen Johnson, programat la 5 noiembrie, va fi foarte dificil, deoarece jamaicanul va pune permanent presiune asupra sa, însă a precizat că îi rezervă câteva surprize adversarului său, cu care s-a antrenat în 2009.

"Mă aştept la un meci foarte dificil. Îl ştiu pe Glen, este un pugilist agresiv, care va pune permanent presiune asupra mea. Toată lumea ştie că ne-am antrenat împreună în 2009, dar sparring-ul este diferit de un meci. Eu devin altă persoană în timpul unui meci. Puteţi fi siguri că voi avea câteva surprize pentru Glen. Glen este fost campion mondial şi va fi într-o formă foarte bună. A înfruntat numeroase nume importante din box. Jamaicanul Glen Johnson a disputat 68 de partide în carieră, reuşind să câştige 51 (35 prin knock-out), pierzând 15 şi remizând de două ori.

Lucian Bute, 31 de ani, şi-a păstrat cu succes pentru a opta oară centura mondială IBF la categoria supermijlocie, după ce l-a învins pe francezul Jean Paul Mendy prin KO în repriza a patra a meciului desfăşurat în 9 iulie, la Romexpo, în faţa a 10.000 de spectatori.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.