BUSINESS PLAN-2024: Etapa județeană a competiției la Liceul Teologic Penticostal Baia Mare

Se desfășoară etapa județeană a competiției „Business Plan” – 2024, desfășurată la Liceul Teologic Penticostal Baia Mare care a reunit elevi din liceele maramureșene, care studiază prin metoda firmelor de exercițiu.

Planurile de afaceri ale firmelor de exercițiu înscrise în competiție au fost evaluate de o comisie din care au făcut parte reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Maramureș, ai mediului academic și ai celui de afaceri din județul Maramureș.

Prof. Pop Mihai Cosmin, inspector școlar general la Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, a felicitat elevii participanți și profesorii coordonatori pentru interesul manifestat față de pregătirea profesională prin activitățile specifice firmelor de exercițiu și pentru spiritul antreprenorial demonstrat.

Familiarizarea elevilor cu activitățile specifice mediului economic real, dezvoltarea de competențe necesare unui întreprinzător dinamic, încurajarea competiției și asumarea de responsabilități sunt beneficii ale elevilor participanți, subliniate de prof. Bonaț Ioan Gheorghe, inspector școlar pentru învățământ profesional și tehnic la ISJ Maramureș, domnul ec. Tuș Florentin – președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș și prof.dr.conf. Cucoșel Constantin, de la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca – Centrul Universitar Nord din Baia Mare și președinte al CECAR Maramureș.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.