VIDEO | Bursa generală a locurilor de muncă – vor fi peste 600 de joburi disponibile

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Maramureș organizează în 12 aprilie Bursa generală a locurilor de muncă. Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau a celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități de menținere a raportului de muncă pe termen mediu și lung.

Bursa generală a locurilor de muncă se va desfășura în Baia Mare la Casa Armatei, str. Hortensiei nr.1, începând cu ora 09.00.

”Bursa generală a locurilor de muncă de anul acesta va începe la ora 09:00 la Casa Armatei. Până la această dată și-au anunțat participarea în jur de 40 de agenți economici, sunt disponibile peste 600 de locuri de muncă din care 56 sunt pentru șomerii cu studii superioare. Aceștia pot opta pentru meserii diverse în domeniul construcțiilor, prelucrarea lemnului, metalurgia aluminiului. Pentru cei cu studii superioare sunt disponibile 33 de locuri de muncă ca și ingineri, cu diverse specializări, economiști, specialiști marketing și agenți de turism. Pentru cei cu studii medii meseriile sunt diverse, domeniile de activitate predominante sunt fabricarea de mobilă, comerțul cu amănuntul, turism, hoteluri și restaurante iar meseriile sunt diversificate”, a spus Ștefania Elena, purtător de cuvânt AJOFM Maramureș.

Prin acest eveniment se urmărește creșterea gradului de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

”Doritorii care își caută un loc de muncă pot să vină la această bursă începând cu ora 09:00, să aibă la ei un CV. În cazul în care nu dispun de acel formular, vor fi ajutați de către consilierii noștri de orientare profesională”, a adăugat purtătorul de cuvânt al AJOFM Maramureș.

Sunt disponibile și locuri de muncă pentru șomerii care nu au calificări.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.