Bogdan Gavra, consilier local: Destinul Europei și viitorul comunității băimărene se află în mâinile noastre
Un gând pentru pace și solidaritate de la consilierul local Bogdan Gavra.
În data de 9 mai 1950 se punea piatra de temelie a Europei unite, un demers care urmărea crearea unei forme asociative puternice, capabile să asigure colaborarea și prosperitatea tărilor membre dar mai ales evitarea unui alt război între națiunile de pe continent. Tocmai de aceea, astăzi, moment când Uniunea Europeană este martora unui conflict militar la granițele sale, trebuie să milităm pentru unitate și solidaritate în efortul comun de a se pune capăt, pe cale diplomatică și nu militară, războiului din Ucraina, evitându-se o conflagrație cu efecte devastatoare pentru toate statele lumii.
Pentru România, 9 mai are o triplă semnificație istorică : ziua Europei, sfârșitul celui de al doilea război mondial și ziua obținerii independenței de stat, fiind un bun prilej de a ne manifesta ca o națiune unită și responsabilă în raport cu evenimentele pe care le trăim.
Destinul Europei și viitorul comunității băimărene se află în mâinile noastre, ale fiecăruia dintre noi!” – transmite Bogdan Gavra.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.