Bistra: Autoturism plin cu ţigări de contrabandă

Bistra: Autoturism plin cu ţigări de contrabandă
Polițiștii de frontieră maramureşeni au descoperit ascunse într-un autoturism, aproximativ 4.000  pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, fără documente legale.
În seara zilei de ieri, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Valea Vişeului, ITPF Sighetu Marmaţiei,  au depistat în faţa unui imobil din localitatea Bistra  un autoturism în care au observat mai multe colete voluminoase.
Existând suspiciunea că acestea conţin țigări provenite din contrabandă  s-a efectuat un control amănunţit asupra maşinii.
Astfel, au fost descoperite în interiorul autoturismului  cinci colete voluminoase iar în imobil încă trei. În urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 3.980 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de 35.000 lei.
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul a fost adus în fata imobilului de către A.G. iar persoana aflată la adresa respectiva, S.M., urma sa descarce ţigările şi să le transporte în casă, însă nu a reuşit pentru că a fost depistat de către lucrătorii noştri.
A.G. este cercetat acum de poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă iar S.M. pentru săvârşirea infracţiunii de favorizarea infractorului.
Întreaga cantitate de ţigări provenită din contrabandă a fost ridicată în vederea confiscării iar autoturismul folosit la activitatea infracţională a fost indisponibilizat la sediul STPF Maramureş pentru continuarea cercetărilor.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.