Biroul Electoral Baia Mare  a admis plângerile PNL și a cerut poliției să ia măsuri pentru oprirea campaniei ilegale a lui Gabriel Zetea și Adrian Todoran pe Facebook

Biroul Electoral de Circumscripție nr. 1 Baia Mare, județul Maramureș, a admis sâmbătă, 26 septembrie, plângerile depuse de PNL Baia Mare împotriva publicația EMaramureș (deținută de către S.C. XAOS REGIONAL MEDIA S.R.L.) prin publicarea de mesaje electorale plătite, atât pe pagina proprie de Internet www.emaramures.ro, cât și pe paginile de socializate deținute de către această publicație, după ora 07:00 a zilei de 26.09.2020, prin care este promovat Gabriel Zetea, candidatul Coaliției pentru Maramureș la funcția de președinte al Consiliului Județean.

 

De asemenea, a fost admisă plângerea depusă împotriva candidatului PMP la Primăria Baia Mare, Adrian Todoran, pentru continuarea campaniei pe rețelele de socializare prin mesaje sponsorizate.

 

Biroul Electoral Maramureș a dispus înlăturarea materialelor de propagandă electorală de pe Facebook şi a sesizat Poliţia pentru ca persoanele responsabile să fie amendate.

 

În sprijinul sesizării, PNL Baia Mare a anexat și print-screen-uri de pe paginile de Facebook emaramures și Adrian Todoran , care dovedesc încălcarea legii de către cei care au continuat ilegal campania electorală.

 

Biroul de Presă

PNL Maramureș

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.