Bilete de odihnă pentru angajaţii din sănătate

Bilete de odihnă pentru angajaţii din sănătate

Casa Nationala de Pensii a distribuit biletele de odihna pentru bugetari. Astfel, din cele 1.200 de bilete cate i-au revenit Casei Judetene de Pensii Maramures, 120 au fost alocate sindicatului SANITAS.
Este pentru prima data cand numarul cererilor nu depaseste numarul de bilete, in acest moment existand aproximativ 85 de cereri, majoritatea fiind depuse de angajatii de la Spitalul Judetean Baia Mare.
Sindicatul SANITAS a primit aproximativ 120 de bilete de odihna, iar de acestea beneficiaza toti membrii de sindicat din judet. In momentul de fata exista in jur de 60 de cereri de la Spitalul Judetean, iar in rest sunt vreo 15 din judet. Numarul destul de mic de cereri se explica si datorita intarzierii cu care au sosit biletele. Angajatii din sanatate s-au reorientat deoarece nu mai sperau in aceste sejururi.

De o reducere cu 50% vor beneficia doar angajatii cu salariul sub 2.220 lei, un sejur la mare sau la munte ajungand pana la 500 lei. Un sejur, cu sase nopti de cazare, costa cam 500 lei, pentru toate statiunile de pe litoral, dar si o parte din statiunile montane, a declarat liderul SANITAS, Mircea Ciocan.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.