VIDEO | Biblioteca Municipală ”Laurențiu Ulici” din Sighetu Marmației are și catalog online

Biblioteca Municipală Laurențiu Ulici din Sighetu Marmației poate fi vizitată și online. Conducerea instituției a anunțat că cei interesați pot accesa de acum și catalogul online a bibliotecii, având astfel posibilitatea să facă un tur virtual printre rafturi şi să îşi aleagă cartea dorită, sau să verifice de la distanţă dacă ceea ce îi interesează în mod deosebit se regăseşte în colecţia bibliotecii. În plus există şi posibilitatea de a rezerva cartea dorită.

Odată accesat linkul ce duce la catalogul online al bibliotecii (https://sighetumarmatiei-mm.ebibliophil.ro/…) aveţi posibilitatea să navigaţi ca un simplu vizitator anonim – în special dacă doriţi doar să aruncaţi o privire în colecţia instituției. Pentru cei înscrişi deja la bibliotecă, sau pentru cei care doresc să devină cititori, există posibilitatea de a vă face un cont pe această pagină.

Cei care intenţionează să folosească în viitor opţiunea “Rezervă” trebuie să adauge atunci când îşi fac un cont, o adresă de email pe care mai apoi să o comunice -telefonic, verbal sau printr-un mesaj pe pagina de facebook a bibliotecii- împreună cu numele complet, aşa cum figurează în Cartea de Identitate. Adresa dumneavoastră de email este cea care face legătura dintre catalogul online şi fişa dumneavoastră de cititor.

Odată creeat şi activat, acest cont personal vă va permite să vizualizaţi toată activitatea dumneavoastră în bibliotecă – istoricul împrumuturilor, împrumuturile active şi vă va permite să rezervaţi oricare dintre cărţile disponibile în acel moment. Durata unei rezervări este de 24 de ore, însă rezervările de vineri îşi vor întinde valabilitatea până luni inclusiv.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.