VIDEO | Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu”a redeschis sălile pentru public

Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu”a redeschis sălile pentru public.Cititorii au acces în sălile de lectură însă, cu respectarea unor măsuri de protecție.

Începând de miercuri, 5 mai 2021, Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu” și-a redeschis sălile de lectură pentru public, de luni până vineri, în intervalul orar 8-19.

În conformitate cu prevederile emise de Ministerul Culturii și Ministerul Sănătății, instituția a pus în aplicare măsuri de protecție și siguranță sanitară pentru a proteja utilizatorii și personalul. Printre acestea se numără purtarea obligatorie a măștii pe toată durata activității desfășurate în bibliotecă, termometrizarea la intrarea în instituție și limitarea locurilor în sălile de lectură, pentru a permite distanțarea fizică, astfel încât, să fie asigurată o distanță de minimum 1,5 m între oricare două persoane.

Astfel, accesul este permis în:sala de lectură – carte curentă, în limita a 38 de locuri, sala de lectură – copii, în limita a 15 locuri, american corner – în limita a 10 locuri.

În cazul în care se va constata că numărul solicitărilor pentru studiu în sălile de lectură depăşeşte numărul locurilor disponibile, se va limita perioada de timp pentru o sesiune de studiu.

Pentru informații și detalii suplimentare, biblioteca pune la dispoziție numărul de telefon: 0262275583.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.