Federația Română de Handbal și Baia Mare Beach Handball Challenge, prin Asociația Plaja de la Munte, organizează la Baia Mare a doua ediție a Cupei României la handbal pe plajă, în perioada 14-16 iunie.

Sunt invitate toate echipele de beach handball din țară, competiția urmând să aibă loc la categoriile de vârstă juniori (2005-2008 sau mai mici) și seniori, atât feminin, cât și masculin.

Participarea echipelor de juniori se face cu jucători legitimați la un club afiliat FRH/AJH/AMH.

Participarea echipelor de seniori se face în numele unui club afiliat FRH/AJH/AMH, în baza cărții de identitate, a listei nominale cu jucători furnizată de club și cu obligativitatea vizei medicale valabile.

În Cupa României de Beach Handball Juniori masculin și feminin au drept de joc sportivii / sportivele născuți între 2005 și 2008, minim 4 sportivi de aceasta vârstă, restul putând fi și mai mici. Aceștia nu pot fi transferați de la o categorie la alta în timpul aceleiași competiții.

În Cupa României la Beach Handball seniori masculin și feminin au drept de joc sportivii / sportivele seniori (minim 6 sportivi seniori, iar pe Raportul de Joc vor fi trecuți maxim 4 sportivi juniori).

Intenția de participare sub forma unei cereri de înscriere trebuie trimisă la adresa de mail gabriella.bucur@frh.ro sau tel.0720396599 până la data de 07 iunie.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.