Băut şi cu poftă de scandal, un taximetrist a reacţionat violent în urma unui accident rutier produs la Baia Mare

Băut şi cu poftă de scandal, un taximetrist a reacţionat violent în urma unui accident rutier produs la Baia Mare

Marţi, 17 ianuarie, ora 17.45, un echipaj al Biroului de Poliţie rutieră Baia Mare a fost sesizat prin 112, despre faptul că, pe strada Culturii din municipiu, s-a produs un accident rutier soldat cu avarii. 
 Echipajul de politie s-a deplasat la fata locului unde agenţii rutieri au identificat autoturismele implicate într-o coliziune, respectiv un autovehicul Ford şi un Peugeot – taxi. În timpul efectuării activităţilor specifice de identificare, conducătorul taxiului a refuzat să se legitimeze şi a avut un comportament violent, verbal şi fizic, faţă de proprietarul celuilalt autovehicul dar şi faţă de unul dintre agenţii de poliţie. S-a procedat la imobilizarea bărbatului care ulterior a fost identificat în persoana lui Florian M., de 50 ani, din Baia Mare, de profesie taximetrist. Acesta a fost testat cu aparatul alcotest care a indicat o valoare de peste 1.30 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiind condus la spital unde i s-au recoltat probele biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 Faţă de Florian M., poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice. Faţă de cel în cauză a fost întocmit şi un dosar de urmărire penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, care a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare. Florian M. este cercetat în stare de reţinere.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.