BASCHET: Adversarii pe care trebuia să îi întâlnească duminică echipa U16 a CSS Sighet nu mai vin la meci

BASCHET: Adversarii pe care trebuia să îi întâlnească duminică echipa U16 a CSS Sighet nu mai vin la meci

 Meciul în cadrul etapei a 7-a  semifinale a Campionatului naţional de baschet U16, ce trebuia să se desfăşoare la Sighet la finalul acestei săptămâni, a fost anulat. Echipa cu care ar fi trebuit să joace sportivii U16 ai CSS Sighet, Bega Timişoara, a decis că nu poate să facă deplasarea la Sighet din considerente financiare.

Meciul ar fi trebuit să se ţină duminică, în sala de sport a Colegiului Naţional „Dragoş-Vodă”. 
„Am fost anunţaţi de Federaţia Română de Baschet că CSS Bega Timişoara nu va face deplasarea la Sighet şi automat vom câştiga şi acest meci prin neprezentare la diferenţă de 20 de puncte”, a declarat Emil Kosztelnik, preşedinte şi antrenor la CSS Sighet. 
Ultimul meci disputat de echipa Under 16 a CSS Sighet s-a desfăşurat la Cluj-Napoca, împotriva celor de la U Banca Transilvania Cluj, în cadrul etapei a 6-a semifinale din cadrul Campionatului naţional de baschet U16. A fost un meci cu o încărcătură maximă, cu multe orgolii, cele două echipe întâlnindu-se în ultimii şase ani de foarte multe ori. Sportivii de la CSS au dat dovadă de unitate, dorinţă de câştiga şi astfel s-au impus la o diferenţă de 12 puncte.
„Pot să spun că am făcut poate cel mai bun joc, ceea ce ne dă mari speranţe de a accede la turneul de baraj şi implicit la turneul final din luna mai. Datorită acestei victorii, noi am reuşit să urcăm pe locul 2 în această grupă”, a mai punctat Emil Kosztelnik. 
Următorul meci pe care sportivii echipei de U16 a CSS Sighet îl vor disputa va avea loc duminica viitoare la Sighetu Marmaţiei, împotriva celor de la CSM Ploieşti.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.